beats by dre cheap

Some people never change

Znamo se više od petnaest godina. Upoznali smo se na moju spontanu, luckastu, dječiju inicijativu. On je glumio "facu", bio "bolji" od svih nas i coolirao u svemu što ga je okruživalo, prijatelji, simpatije, uspjesi. Nedugo (nakon nekoliko godina) po upoznavanju smo se udaljili. Nismo se ni čuli ni vidjeli. Što životno, što namjerno. Fine by me.

A onda uskrsne s rođendanskom čestitkom nakon dugo godina. Fin, pristojan, uglađen, pun poštovanja i lijepih manira. Ah! Bajka! Hajde kontam inostranstvo, Evropa, Amerika ga oblikovale. I počnemo se mi opet družiti. Baš onako super "za nepovjerovati". Hajde, ljudi se mijenjaju. Na hajr i na dobro. Hvalim ga ja na sav glas. Oduševilo me njegovo muško sazrijevanje.

Ali...

Ne prođoše ni dvije godine, ispliva ono dječačko cooliranje, samo ovaj put umotano u kozmopolitski celofan, sa sjajnom mašnom na licu. Jednako svoj, jednako "faca", s jednakom potrebom da istakne sebe i umanji tebe.

Hajde, nek mu je sretan taj cosmopolitan u tuđoj čaši na nekom partyiju koji se, "jarane", porediti ne može s dernekom i merakom nas ovakvih sirovih, ali iskrenih, bez dlake na jeziku, uvijek spremnih da te poželimo, izljubimo i izgrlimo i kažemo aferim momčino!

žena zna
http://enchante.blogger.ba
15/05/2018 11:40